Fargerige å saftige

Tomatå æ faktisk ei frokt, tru dæ elle ei! Hu æ saftige, søde å goe, å kan edast sleg hu æ, i salata elle suppe, å kan både steigas å kogas. For best smag så lagra du an på kjykkenbenken. Tenk kor kjedele spisebore hadde våre uden den fargeriga tomatå!

Tomatå æ ganske så kravstore når dæ kjæme te lys å varme, så hær i Nårge trenge me veksthus for å dyrka an fram. Me produsera så møje tomate hær i Nårge at me æ så å sei sjølforsynde frå maj te novembar, å mesteparten av denne produksjonen sjer hær i Rogalann.

img

Fargerige å saftige

img

Goe råvare = goe mad

img

Kårtreisde mad

img

Dyrka i veksthus

img
img
img
img
img

Greske salat

4 Porsjona

Du he brog for:

  • Romani salat
  • 2 kåppa delte tomate
  • 1 agurk
  • 1/2 røløg
  • 2/3 kåpp Kalamata oliven
  • 2/3 kåpp fetaost

Kvidløg- å sitrondressing:
  • 1/2 kåpp olivenolja
  • 3 ss sitronjus
  • 3 ss røvinseddikk
  • 2 båda kvidløg
  • 1 ts torka åregano
  • 1/2 ts sokkar
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts pebar


Sleg jær du dæ:
  1. Ha alt isamen i ei store bolla å blann gått mæ dressingen.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no