Dyrka på frilann

Kjinakål kjæme frå Kjina, elles hadde dæ nokk hett noge aent… Den ska vær sprøe å goe, å brogast møje som basis i salata, men passa vel så gått i varme retta.

An helle seg gått, kjinakålen, men liga helst ikkje å vær i hob mæ frokt å grønt så produsera etylen, då kan an bli ringe møje fortare. Dei verste syndarane æ visstnokk epple, pære å plomme, men åg tomate, så dæ æ nokk best å halla desse for seg sjøl.

img

Lengre halbarhed

img

Goe råvare = goe mad

img

Kårtreisde mad

img

Dyrka på frilann

img
img
img
img

Kjinakål i våkk mæ kjylling å grønsage

2 Porsjona

Du he brog for:

  • ½ kjinakål
  • ½ løg
  • 1 gulerod
  • 2 kjyllingbryst
  • 120g færige sursøde sos
  • 2 ss olivenolja
  • salt å pebar
  • ½ ts reven ferske ingefær
  • ¼ hakka røe tsjili
  • 1 båd kvidløg

Sleg jær du dæ:
  1. Vask grønnsagene, skrell å tørk de gått.
  2. Sjær opp kjinakålen å kjyllingen i strimle.
  3. Sjær gulerodå å løgen i tynne sjeve.
  4. Finhakk ingefæren, tsjilien (uden frø) å kvidløgen.
  5. Varm opp våkkpannå å steig gulerodå i 2 minutt.
  6. Ha i løgen i ett minutt å te slutt kjinakålen.
  7. Alt steiges viare i 2 minutt.
  8. Te slutt he du i sosen å smaga te mæ salt å pebar.
  9. Tøm alt øve i ei bolla før du varme opp våkken igjen å steige kjyllingen i olivenolja samen mæ kvidløg, tsjili å ingefær.
  10. Legg alt på en tallerk å server.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img
img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no