Sleg gulerødene va før i tiå!

Sjitne gulerøde helle bære på smagen, i dæ heila tatt så smage di bære. Nå dei i tillegg vare møje lengre enn dei andre du kjøbe på “laget”, kan du væra sikker på at sjitne gulerøde æ dæ du ska ta mæ dæg heim te kjøleskabe ditt! Du kjæme ikkje te å træga! Vent mæ å vaska di te før du ska eda di. “Dei helle bære dei sjitne” dæ sa allti hu mor!

Me fylle mæ på trenda innen madlaging i udlanne å samarbeia mæ fleire kåkka. Enn av desse æ Jærkåkken Heine Grov, så broga våres produkte i si madlaging å udvikle nye å smagfodle oppskrifte heila tiå. Desse gulerødene varte udvelde itte best mulige smag. Deffor behandla me dei forsigtigt når me hente å pakka dei, sleg at dei behelde denne goe smagen.

img

Lengre halbarhed

img

Best i smag

img

Kårtreisde mad

img

Ekstra goe kvalitet!

img
img
img
img
img

Gulerodkaga mæ ostakræm

10 Porsjona

Du he brog for:

  • 6 egg
  • 3 ¾ dl sokkar
  • 5 dl kveidemjøl
  • 4 ts malt kanel
  • 3 ts natron
  • ½ ts salt
  • 1 ½ ts vaniljesokkar
  • 1 ½ dl olja
  • 6 dl reven gulerod
  • 150 g hakka valnæde
  • 150 g rosine

Ostakræm:
  • 200 g kræmost mæ mandarin/ananas elle naturell
  • 200 g melis
  • 1 ts vaniljesokkar

Te pynt:
  • 1 stk gulerod
  • valnæde

Sleg jær du dæ:
  1. Visp egg å sokkar te stive eggedosis.
  2. Bland mjøl, kanel, natron, salt å vaniljesokkar. Tesedd dæ torra i eggedosisen vekselsvis mæ oljå. Rør forsiktigt inn gulerøde, valnæde å rosine.
  3. Hell rørå i ei bagepapirkledde langpanna å steig på nedarsta rilla i steigeogen på 175 °C i ca 30 minutt. Avkjøl kagå på rist.
  4. Rør isamen kræmost, melis å vaniljesokkar te dæ he smørbare konsistens. Bræ ostakræmen øve kagå å pynt mæ gulerodstrimle. Dæ æ enkelt å laga gulerodstrimle mæ en potetskrellar.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img
img

img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no