Nårske bær æ best, ingen protest!

Våres bringebær æ nårske å heilt uden sprøytemiddle. Dei æ saftige, knallgoe å flotte å kjæme allereie i mai. Perfekt te sylting, safting å baging, elle rett å slett nydast heilt for seg sjøl.

img

Ekstra saftige

img

Goe råvare = goe mad

img

Uden sprøytemiddle

img

Perfekt te sylting

img
img
img
img
img

Bringebær mæ åriokjeggs å sjantillikræm

8 Porsjona

Du he brog for:

  • 400 g friske bringebær
  • 30 g sokkar
  • 3 dl kræmfløde
  • 1 pk åriokjeggs
  • ½ stk vaniljestång

Te pynt:
  • Melis å urte

Sleg jær du dæ:
  1. Bjynn mæ å dela opp åriokjeggsen sleg at du får vekk fylle. Hakk opp kjeggsen i beda.
  2. Så lage du sjantillikræmen; pisk kræmfløden isamen mæ sokkar å vaniljestångå, så du he delt å toge ud frønå. Pass på at du ikkje piska an for møje, an ska vær mjuge.
  3. Legg lagvis mæ sjantillikræm, åriokjeggs å bringerbær i dessærglas.
  4. Avslutt mæ bringebær, pynt mæ urte å sikt øve litt melis.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img
img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no