Fibarrige å allsidige

Hær i Nårge tenke me vel fysst å fremst på blommkålsuppa viss me ska broga blommkål i maden, men denne grønsagen kan brogast te så møje aent enn dæ. Du kan eda an råe, kokte, steikte elle gratinerte. Du kan teåmæ pulverisera an i kjykkenmasjinen å laga ris av an!

Sunt å gått å mettanes mæ høgt fibarinnhald å hauavis mæ vitamina å minerale. Så dæ æ bara å hiva innpå!

img

Best i smag

img

Goe råvare = goe mad

img

Kårtreisde mad

img

Dyrka på frilann

img
img
img
img
img

Blommkålkarri

2 - 4 Porsjona

Du he brog for:

  • 3 ss olivenolja
  • 1 løg
  • 4 potete
  • 1 kåpp sokkarerte
  • 1/2 blommkål
  • 4 store tomate
  • 1 kuba kjyllingbulljong
  • 2 kåppa vatten
  • 6 båda kvidløg
  • 1 ss ingefær
  • 1 grøne tsjili
  • 2 laurbærbla
  • 1 ts gurkemeije
  • 1 ts spisskommen
  • 1 ts Garam Masala
  • 1 ts korianderpulver
  • 1 ts Himalaya salt

Sleg jær du dæ:
  1. Varm opp oljå i ei panna å ha i spisskommen å laurbærbla.
  2. Ha oppi halve løgen å kog te an bler mjuge.
  3. Blann kvidløg, ingefær, tomate å resten av løgen i kjykkenmaskinen å ha i pannå.
  4. Ha i resten av tingå å kog te grønsagene æ mjuge.
  5. Pynt mæ ferske korianderbla på toppen.
  6. Dette kan du godt servera isamen mæ den indiske joggertdippen så me he oppskrift på onna agurksiå våres.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img
img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no