Mille å goe på smagen

Agurken kjæme egentle heilt ifrå India, men he dyrkast i Nårge i hondrevis av år. Me hær i Nårge liga an faktisk så gått at dæ meste he blitt nasjonalgrønsagen våres. Deffor produsera å levera me dei året ront.

Mille å goe på smagen, å passanes te dæ mesta, enten du vil broga an i salat, på sjevå, te fisk elle te dipp.

Dyrkingå sjer onna kunstigt lys å temperatur, for då meina me at an smaga best. Å gronnen for at an bler innpakkde i plastikk, æ rett å slett for at an ikkje ska bli udtorka mæ en gong du får an heim!

img

Lengre halbarhed

img

Best i smag

img

Goe råvare = goe mad

img

Heilårsproduksjon

img
img
img
img
img

Indiske joggertdipp

4 Porsjona

Du he brog for:

  • 3 dl joggert naturell
  • 1 agurk
  • 2 vårløga
  • 1 tsjili
  • ½ ts salt

Sleg jær du dæ:
  1. Raspa agurken på et gråvt jern. Press ud vattene.
  2. Vask å sjær vårløg i tynne sjeve.
  3. Del tsjilien i to. Ta ud frøå å finhakk tsjilien.
  4. Blann alt mæ joggerten. Smag te mæ salt.
  5. La dæ trekka i kjøleskabe i ca. 30 minutt, så æ dæ klar te servering.
  6. Dette kan du godt servera isamen mæ blommkålkarrien så me he oppskrift på onna blommkålsiå våres.

Kjøb gosagene våres


img
img
img
img
img
img

Besøg

J&J Wiig
Vikveien 140
4343 ORRE
T: 90 19 49 69
F: 51 42 87 34
jone@jjwiig.no